WalkaDog.dk WordPress hjemmeside

walkadog.dk WordPress hjemmeside

Hjemmeside til hundelufter firma

Hundelufter-firmaet Walk A Dog tilbyder pr. 1. juli 2014 at lufte din hund, når det passer dig. For at promovere denne service skulle de selvfølgelig bruge en hjemmeside til formålet.

ADELHOU har lavet en hjemmeside til Walk A Dog i WordPress med vores populære Divi skabelon, som er responsive, så den tilpasser sig alle enheder (Computer, Tablet, Mobiltelefon).

Udover hjemmesiden har ADELHOU også hjulpet Walk A Dog i gang med en Google Adwords kampagne, som skal synliggøre dem i nærmiljøet. Det vil sige, at de kun annoncerer i en vis radius af deres bopæl, så deres annoncer kun vises til relevante kunder.

Er du interesseret i en ny hjemmeside, så læs mere her >

Vi er et nyopstartet firma, som havde brug for en god web-side… Vi blev anbefalet at tage kontakt til ADELHOU, hvilket vi gjorde. Og det har vi på ingen måde fortrudt. Vi har oplevet hele processen som værende yderst professionel, punktlig, perfekt og imødekommende. De mindste spørgsmål vi havde, blev taget godt imod og løst inden for ganske kort tid. Vi kan på det kraftigste anbefale folk at tage kontakt til ADELHOU.

Dorte Martini / Anja Tollundgaard

Ejere, Walk A Dog

Om kunden

Navn: Walk A Dog
Dato: Juni 2014
Link: walkadog.dk

Walk A Dog hjemmeside
walkadog.dk WordPress hjemmeside
Walk A Dog hjemmeside

Kan du lide dette?

Kontakt os, og hør hvordan du får en ny hjemmeside

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. 



Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!