Der findes mange forskellige content management systemer – både open source (gratis) og licensbaserede. WordPress er dog pt. verdens mest brugte CMS, og det er der flere gode grunde til.

Se her hvorfor du skal vælge WordPress til din næste hjemmeside:

Prisen

WordPress er gratis – dvs. der er ingen årlige licensudgifter. Du skal kun betale for dit domæne og et webhotel, der kan håndtere WordPress. Hvis du søger et stabilt dansk hosting-firma, kan vi anbefale enavn.dk, hvor du kan få webhotel fra 55 kr./md. inkl. moms.

Frihed

Da WordPress er verdens mest brugte system, kan du altid få hjælp, hvis du har brug for det. Du er ikke låst til en hjemmeside, som ikke kan videreudvikles af andre end programmøren, der har kodet det.

Nemt administrationssystem

WordPress er let at gå til for alle – uanset om man har kodningsevner eller ej. Man kan nemt oprette flere sider, billeder og nyheder mv.

Let at skifte design

Det er utrolig hurtigt at skifte sin skabelon ud, hvis du bliver træt af dit webdesign. Der findes masser af gratis skabeloner på nettet, men der skal du blot være OBS på, at mange af dem er dårligt kodet. Man bør istedet købe en skabelon, hvilket man kan gøre fra et par hundrede kr. på mange amerikanske sites. Vi har købt et abonnement, hvor vi minimum modtager 1 ny skabelon hver måned. Se eksemplar på disse skabeloner.

Funktioner

Der findes flere tusinde plugins til WordPress, så man kan altid videreudvikle sin hjemmeside. Man kan bl.a. installere følgende: Kalender, webshop, galleri, slideshow, spørgeskema, video, debatforum, medlemssider, banneradministration og meget andet. Se alle plugins

Søgemaskineoptimering

WordPress er som udgangspunkt god til søgemaskineoptimering, og man kan få flere plugins, som hjælper en på vej med at få udfyldt meta-tekster osv.

Hvis du er klar til at få en hjemmeside med WordPress, kan du læse mere om vores WordPress pakke fra 4.999 kr. ex. moms.

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!