Ja, vi starter simpelthen det nye år med at udvide den daglige besætning i ADELHOU, så Karina fremover er 100% med i den daglige drift. Tidligere var hun ansat hos Bonnier Publications som Senior Internet Marketing Specialist, men efter knap otte år er det store mediehus blevet udskiftet med et noget mindre kontor hos verdensfirmaet ADELHOU.

Karina kommer primært til at sidde med Google Adwords og som digital markedsføring specialist, men hun vil også fra starten arbejde på en række projekter som tekstforfatter med fokus på nyhedsbreve og SEO, som skal sikre salg og online trafik – altså optimering af både websites og kampagner. Med andre ord, så bliver hele det digitale univers Karina’s domæne.

Dette betyder samtidig, at Nadja får mere tid til at udvikle og uddanne sig inden for nye produkter samt have det forkromede overblik. Derfor vil Nadja også fortsat være den primære kontaktperson i ADELHOU, hvor hun fungerer som den skarpe grafiker, newsletter og WordPress specialist samt projektleder.

Karina Adelgaard

Karina Adelgaard

Digital Marketing Specialist

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!