Automatisk rapport om din hjemmeside

Få tilsendt en rapport om din hjemmeside hver måned eller uge

Få løbende tilsendt en automatisk rapport om din hjemmesides præstation via Google Analytics

Har du ikke selv tid eller overskud til at sætte dig ind i Google Analytics statistikværktøj? Så kan du få opsat en fast rapport, der fremsendes så ofte, som du ønsker det.

Der er mange, der ikke har tid eller overskud til at sidde og kigge i Google Analytics, der er et gratis statistikværktøj. Men du går helt sikkert glip af værdifuld data. Heldigvis findes der et alternativ, da du kan få tilsendt en automatisk rapport direkte via e-mail i stedet.

Hvis du ikke er godt inde i Analytics, så vil det nok heller ikke være så let at opsætte denne rapport. Det findes der dog også råd for. Vi kan nemlig sætte den op for dig, og derefter vil Google Analytics automatisk sende en rapport til dig. Denne rapport vil så indeholde lige præcis de datapunkter, du synes er interessante og relevante for netop din forretning.

Google Analytics er et gratis værktøj, så den del koster dig ingenting. Den eneste omkostning, du har, er at fortælle os om din forretning samt hvilke Analytics data, du gerne vil have med i din rapport. Nå ja, og så hvor ofte, du ønsker at modtage denne rapport, naturligvis.

Google Analytics kontrolpanel – Få automatisk rapport om din hjemmeside

Kontakt os

Kontakt os ang. automatisk rapport om din hjemmeside

1 + 14 =

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!