Divi WordPress hjemmeside

Divi WordPress hjemmeside giver dig en ekstremt fleksibel løsning, der er både brugervenlig og mobilvenlig

Den smarte Divi skabelon til WordPress hjemmesider er klart den mest fleksible, der findes på markedet!

Med en Divi WordPress hjemmeside kan du tilrette både indhold og layout præcis, som du ønsker. Der er nærmest ingen begrænsninger, og opbygning af siderne er bogstavelig talt som at lege med legoklodser.

Byg hver side op, som du har lyst. Hurtigt, nemt og super enkelt.

Hvis du skal bruge lidt hjælp til at komme i gang, så kan ADELHOU hjælpe dig med dette. Vi kan gøre alt det grundlæggende med at installere Divi skabelonen.

Bestil en WordPress hjemmeside inkl. Divi skabelon fra kun 4.999 kr. ex. moms >

Psst… Vi opsætter endda også et par sider for dig, så du “bare” skal arbejde videre på en klargjort hjemmeside.

Få en ny hjemmeside på rekordtid

Det er faktisk kun dig selv, der sætter begrænsninger for, hvad din Divi WordPress hjemmeside skal indeholde. Dog er der naturligvis også nogle anbefalinger i forhold til brugervenlighed og SEO – men det skal vi nok rådgive dig omkring.

WordPress er desuden verdens mest udbredte CMS, der også er ekstremt godt til SEO. Som udgangspunkt kan enhver arbejde i WordPress efter et lynkursus. Med Divi bliver det dog endnu lettere, da du også kan designe layoutet med moduler.

Du kan altså selv arbejde videre på din hjemmeside.

Gør-Det-Selv med en Divi WordPress hjemmeside

Når vi sætter en Divi WordPress hjemmeside op til dig, vil din hjemmeside være fuldstændig køreklar. Derefter kan du faktisk gøre alt selv, så det bliver en regulær “Gør-Det-Selv”-hjemmeside fremover.

Du får den endda til en skarp pris fra kun 4.999 kr. – og det er naturligvis et engangsbeløb!

Derefter ejer du selv din hjemmeside. Ikke noget med at leje en hjemmeside, hvor du betaler til den hver måned og skal betale for selv de mindste ændringer!

Skulle du få brug for hjælp eller ønsker at optimere din hjemmeside, så hjælper vi naturligvis. Vi har en klippekortordning, hvor du kan tilknytte os som hjemmeside-support eller freelancer til alverdens marketingopgaver.

Du kan også altid få hjælp til søgemaskineoptimering, billeder eller indhold i form af SEO-tekster. Skal du markedsføre din virksomhed online, så hjælper vi også gerne med opsætning og/eller optimering af Google Ads annoncering.

Med den ekstremt brugervenlige Divi WordPress skabelon kan du også opsætte kampagne landingpages på rekordtid.

Før du arbejder med SEO eller digital markedsføring, skal du dog lige have en god hjemmeside på plads, og dét får du med Divi.

Hvis du vil gøre det hele selv fra bunden, kan du købe skabelonen direkte hos Elegant Themes her >

Du kan også klikke på billedet herunder, og du bliver ført direkte hen til Divi skabelonen:

Divi WordPress Theme

Hurtig opsætning af Divi hjemmeside

Du kan naturligvis også bestille en Divi WordPress hjemmeside hos ADELHOU. Se eventuelt et lille udpluk af vores referencer nederst på siden her.

Tag kontakt, og så hjælper vi dig i så stort (eller lille) omfang, du ønsker det.

Udfyld kontaktformularen herunder, eller skriv til vores Divi Specialist, Nadja, på nadja@adelhou.dk.

Skriv til os

3 + 10 =

Seneste referencer lavet med denne Divi WordPress skabelon

Er WordPress et usikkert system?

Nej, WordPress er på ingen måder et usikkert system. Ondsindede rygter (primært fra konkurrenter til WordPress) elsker at sige, WordPress nemt kan hackes, men det er simpelthen ikke sandt. Eftersom WordPress er verdens absolut mest benyttede CMS, så er der dog statistisk set også flere WordPress hjemmesider, der udsættes for hacker-angreb.

Præcis som der statistisk set er flere WordPress hjemmesider, der ligger godt i Google end fra noget andet CMS. Sådan er statistik en sjov størrelse, der kan bruges, som man ønsker det.

Lad os dog endelig få “svesken på disken” og slå fast, at alle hjemmesider principielt kan hackes. Uanset om den er håndbygget eller gennem en CMS-løsning.

Derfor anbefaler vi, at du jævnligt opdaterer din hjemmeside og diverse plugins. Du bør også installere grundlæggende beskyttelse, hvilket vi også hjælper med, når din Divi WordPress hjemmeside sættes op af ADELHOU.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os her >

Kontakt os

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!