Facebook

De fleste firmaer har i dag en Facebook side, da langt over halvdelen af Danmarks befolkning er repræsenteret her. Hvis du ikke selv kan komme i gang, så kan ADELHOU hjælpe dig med at oprette en Facebook side til din virksomhed.

 

Facebook profilside

Når man har oprettet sin virksomhedsside, er der en række ting, man kan gøre for at få en optimal side. Basis er at få et coverbillede (det store topbillede) samt et profilbillede (det lille billede til venstre). Derudover kan man sætte en række funktioner ind såsom nyhedsbrevstilmelding, videoer mv.

Se fx dette eksempel, som er en Facebook-side, ADELHOU har lavet for PITZNER.

Pris for en Facebook-side starter fra 3.200 kr. ex. moms.

 

Facebook annoncering

Når du har styr på din Facebook side, kan du vælge at få trafik ind på siden ved at annoncere på Facebook. Det fungerer stort set på samme måde som med Google Adwords – nemlig ved klikpris og et dagligt fastsat budget.

Vi har også Facebook annoncerings-kunder og ADELHOU hjælper gerne med at få din virksomhed i gang med Facebook annoncering – kontakt os for at høre mere.

facebook adelhou

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!