Freelance marketingmedarbejder – Outsource dine marketingopgaver

Med en ekstern freelance marketingmedarbejder kan du få fast hjælp til en række marketingopgaver. Skal du bruge ad hoc hjælp til søgemaskineoptimering, nyhedsbreve, opdatering af hjemmeside, grafisk design eller anden markedsføring? Så kan ADELHOU hjælpe!

Med en freelance marketingmedarbejder får du en ekstra hånd, når du skal bruge det. Når behovet ikke er der, så koster det dig til gengæld heller ikke en rød reje. Derfor er det smart at outsource ad hoc marketingopgaver til en freelancer.

Vi bruger en klippekort-ordning, hvor ét klip svarer til 15 minutter, så du behøver heller ikke “samle til bunke”. Bare kontakt os, når du skal bruge hjælp. Uanset om det gælder større opgaver eller de helt små ad hoc opgaver, der opstår fra dag til dag.

Mangler du hjælp til at nå alle marketing aktiviteter i din virksomhed?

Så er det nu, du skal overveje at lave en forudbetalt klippekortaftale med ADELHOU. Du sparer endda penge på timeprisen, når du køber et klippekort. Hvor meget du  sparer afhænger af hvor stort et klippekort, du køber.

Vi har priser fra kun 4.250 kr. ex. moms, så selv de mindste virksomheder har råd til en freelance marketingmedarbejder.

Vores almindelige timepris er 900 kr. ex. moms, så selv her ligger vi i den yderst fornuftige ende i forhold til større bureauer. Og så får du oven i hatten en solid samarbejdspartner, hvor du altid ved, at det er de samme to personer, der sidder med din virksomheds marketingopgaver.

Det sikrer, at vi får optimal indsigt i din virksomhed, så vi kan lykkes med vores virksomhed, hvor vi altid samler på (flere!) glade og tilfredse kunder.

Freelance markedsføring klippekort

Eksempler på opgaver, hvad du kan få lavet: 

  • Nyhedsbreve – tekst, layout og udsendelse
  • Søgemaskineoptimering – skrive og optimere webtekster samt andet indhold
  • Google Ads (Adwords) – løbende overvågning og optimering af kampagner, så du sparer penge på dit annoncebudget
  • Grafisk design – design af tryksager såsom brochure, annonce
  • Sociale medier – håndtering af Facebook eller LinkedIn sider
  • Webredaktør – løbende vedligeholdelse af din hjemmeside

Fordele ved freelance marketingmedarbejdere:

  • Du behøver ingen ekstra kontorplads, da vi har eget kontor.
  • Der er ingen større, faste omkostninger, når der ingen marketing-opgaver er.
  • Du kender dit marketing-budget på forhånd – der kommer ingen ekstra regninger.
  • Du får en fast samarbejdspartner, der lærer din virksomhed at kende, og derfor kan arbejde hurtigere og mere effektivt over tid.

 

Ønsker du eksperter ved din side, som har en oprigtig interesse for din virksomhed, og hvordan den klarer sig? Så er ADELHOU den rette samarbejdspartner for dig. De har redesignet firmaets hjemmeside, sørget for markedføring via optimering af SEO, adwords, nyhedsbreve mv. Kan kun varmt anbefale teamet bag ADELHOU 🙂

Sanne Gleerup

Indehaver, Bladkiosken

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om hvad, vi tilbyder, eller du har nogle spørgsmål, kan du kontakte os.

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!