Google Ads online annoncering

Få hjælp til håndtering af dine Google Ads kampagner!

Google Ads er det nye navn for Google Adwords

Navnet blev skiftet efterhånden som annonceringen ikke kun omhandlede tekstannoncer og søgeord. Annoncering via Google Ads omhandler naturligvis stadig søgeord og tekstannoncer, men derudover er også display annoncering med bannere blevet en kæmpe annoncekanal. Ikke mindst når det gælder remarketing annoncering.

Det samme gælder videoannoncering via YouTube, der også er en del af Google. Desuden findes Shopping annoncering – det er de små billedannoncer, der kommer frem øverst eller i siden af Google søgemaskinens resultater. Sidste skud på stammen er Performance Max.

Google Ads giver resultater

Google Ads er relevant for alle typer virksomheder, da Google søgemaskinen bruges af alle typer mennesker. Det giver resultater at være dér, hvor mange af dine potentielle kunder begynder deres søgning. Foruden SEO (søgemaskineoptimering), der sikrer din hjemmesides plads blandt de organiske søgeresultater, så er SEM (søgemaskinemarkedsføring) vejen frem. Uanset din virksomheds produkt eller ydelse, så er det altid relevant at være på side 1 af Google søgeresultaterne.

Du kan få Google Ads hjælp til:

Skal du bruge en fast partner til at opsætte, overvåge og optimere dine Google Ads kampagner? Det hjælper vi også med og har efterhånden mange faste (og tilfredse) kunder. Du kan altid kontakte os med dine Google Ads spørgsmål og få et uforpligtende tilbud.

Bemærk! Du bliver aldrig bundet til noget samarbejde med ADELHOU. Vi har ingen bindingsperiode eller kræver månedslange forpligtelser af dig.

Se priseksempler på Google Ads hjælp herunder – hvad end du vil starte i det små eller køre den fulde vognpark fra start. Længere nede på siden finder du priser på vores ad hoc klippekort-ordning.

Har du allerede en Google Ads konto, der trænger til et gennemsyn (oprydning og optimering), så hjælper vi også gerne dig.

Kontakt os med dine udfordringer og ønsker, så finder vi en løsning i fællesskab.

ADELHOU er certificeret Google Partner

For din trygheds skyld er ADELHOU naturligvis certificeret Google Partner (klik på Google logoet for at læse mere), ligesom vi efterlever Googles retningslinjer om samarbejde med tredjepartspartner.

Pris for Google Ads konto

Komplet Google Ads konto

Search & Display + evt. Pmax kampagner
DKK4.500
 • Oprettelse af din Google Ads konto
 • Gennemgang af dit formål med annonceringen
 • Opsætning af Search kampagne (se Simpel-pakke)
 • Opsætning af Display kampagne (ex. bannerpakke)
 • Evt. opsætning af Performance Max (Pmax) kampagne
 • Opkobling til Google Analytics (statistik)
 • Inkl. justering og optimering i indeværende måned
 • Du modtager en Google Ads værdikupon*

* Google Ads tilbyder ofte annoncekredit til nyoprettede konti – typisk 3.000 kr., der udløses, når du har annonceret for 3.000 kr.

Pris for månedlig Google Ads optimering

Pro

Optimering af konto med op til 3 produktgrupper/ydelser
DKK3.900/md
 • Optimering af annoncetekster
 • Optimering af søgeord
 • Månedlig opsummerende rapport

Google Shopping annoncer

Vil du have dine webshop-produkter frem ved Google søgninger? Så kan vi opsætte en Google Shopping kampagne for dig.

Hvad er Google Shopping annoncer? Google Shopping er de annoncer, der ligger over både Google Search Ads og Google søgeresultater. Der er normalt både et produktbillede, et produktnavn, en pris og navnet på webshoppen.

Fordelen ved Google Shopping er, at klikpriserne generelt er lavere end ved almindelige Google Search annoncer. Derudover er folk, der klikker på en Google Shopping annonce ofte lidt mere købelystne. Vores erfaring er faktisk, at Google Shopping kampagner har en højere konverteringsrate.

For at få en Google Shopping kampagne i gang, skal du have en Google Ads konto samt en Google Merchant Center konto.

Derudover skal du have et Google Product Feed fra din webshop, som Google kan hente produktinformationer fra. Hvis du ikke allerede har dette, og du har en WooCommerce webshop, kan vi anbefale Hartmann Create til at opsætte et feed for dig.

Kontakt os i dag, og kom online med dine Google Shopping annoncer inden for et par dage.

Freelance hjælp til Google Ads

Når dine Google Ads kampagner er opsat, skal de overvåges og optimeres, så du hele tiden får det optimale udbytte.

Vi laver gerne en skræddersyet løsning til dig med et tilbud, der passer til dine behov. Dette vil bestå af en fast pris pr. måned, som du naturligvis kan opsige med en måneds varsel – med mindre du selv ønsker at lave en fast eller længevarende aftale.

Du kan også vælge at købe et klippekort, der reelt giver dig en digital freelance marketingafdeling.

Med et klippekort kan du få hjælp til alt fra Google Ads til produktion af online bannere, søgemaskineoptimering og alle andre ydelser, vi tilbyder. Klippekortet kan bruges til alt.

Vores klippekort er bygget op omkring klip á 15 minutter, så du behøver aldrig “samle til bunke” for at få hjælp af ADELHOU. Des større klippekort du køber, des lavere bliver timeprisen. Vores faste timepris uden klippekort er på 900 kr. ex. moms.

Se et udpluk af vores aktuelle klippekort muligheder nedenfor – vi har priser fra kun 4.250 kr. ex. moms.

Vores Google Ads kunder udtaler…

Se nedenfor, hvad vores kunder siger:

“Nadja fra ADELHOU har for nylig sparet mit firma SOS Skadedyr ca. 15.000 kr. om måneden, i de måneder vi bruger mest på Google. Og det er kun med et par timers arbejde!

Vi gennemgik mine Google Ads kampagner ift. min indtjening på de forskellige produktgrupper, hvorefter vi fandt ud af hvilke annoncer, der var spild af penge. Og andre annoncer blev justeret til.

Vi har nu gjort det til en månedlig øvelse at gennemgå annoncerne, så vi kan optimere firmaets indtjening ift. Google Ads forbruget.”

Jørgen Fischer

Ejer, SOS Skadedyr

“Hvad rettede du lige præcis til på vores Google Ads? Vi har haft henvendelser de sidste 2 uger som aldrig før… Vi har haft 4-5 kundemøder den sidste 1,5 uge… Tak tak taaaaak!”

Dorte Martini / Anja Tollundgaard

Ejere, Walk a Dog

“AK Havnebyg bestilte en Google Ads kampagne hos ADELHOU, og samme dag var vi i vandet og fik den første forespørgelse på en badebro. Ugen efter endnu en… Og vi havde kun brugt 73 kr. i annoncering!”

André Krolmark

Ejer, AK Havnebyg

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om hvad, vi tilbyder, eller du har nogle spørgsmål, kan du kontakte os.

Karina Adelgaard

Karina Adelgaard

Online marketing & Tekstforfatter

karina (a) adelhou.dk

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!