Google Adwords annoncering

Få hjælp til håndtering af dine Google Adwords kampagner!

Google Adwords er relevant for alle typer virksomheder, da Google søgemaskinen bruges af alle typer mennesker. Dermed er dine potentielle kunder lige præcis dér. Foruden SEO (søgemaskineoptimering), der sikrer, at din hjemmeside kommer frem, når potentielle kunder søger efter din virksomheds produkter eller ydelser, så er SEM (søgemaskinemarkedsføring) vejen frem.

Du bliver aldrig bundet af noget samarbejde med ADELHOU. Vi har ingen bindingsperiode eller kræver månedslange forpligtelser af dig.

Vi kan hjælpe med:

Skal du bruge en fast partner til at opsætte, overvåge og optimere dine Adwords kampagner, er det også noget, vi tilbyder. Du kan altid få et uforpligtende tilbud, så kontakt os med dine Google Adwords spørgsmål.

Se priseksempler på Google Adwords hjælp til både eksisterende og nye kampagner herunder. Længere nede på siden kan du se priser på vores ad hoc klippekort-ordning.

Komplet Google Ads konto

Search & Display + evt. Pmax kampagner
DKK4.500
  • Oprettelse af din Google Ads konto
  • Gennemgang af dit formål med annonceringen
  • Opsætning af Search kampagne (se Simpel-pakke)
  • Opsætning af Display kampagne (ex. bannerpakke)
  • Evt. opsætning af Performance Max (Pmax) kampagne
  • Opkobling til Google Analytics (statistik)
  • Inkl. justering og optimering i indeværende måned
  • Du modtager en Google Ads værdikupon*

Skal du bruge andet eller mere, så kontakt os for et godt tilbud.

* Google Ads tilbyder ofte kredit til nye konti – typisk min. 600 kr. – gælder dog kun nye konti, der er max. 14 dage gamle.

ADELHOU er certificeret Google Partner
For din trygheds skyld er ADELHOU naturligvis certificeret Google Partner (klik på Google logoet for at læse mere), ligesom vi efterlever Googles retningslinjer om samarbejde med tredjepartspartner.

Freelance hjælp til Google Adwords

Du kan også vælge at købe et klippekort, der reelt giver dig en digital freelance marketingafdeling.

Få hjælp til alt fra Google Adwords til produktion af online bannere, søgemaskineoptimering og alle andre ydelser, vi tilbyder. Klippekort kan bruges til alt.

Vores klippekort er bygget op omkring klip á 15 minutter, så du behøver aldrig “samle til bunke” for at få hjælp af ADELHOU. Des større klippekort du køber, des lavere bliver timeprisen, der normalt er 900 kr.

Se et udpluk af vores aktuelle klippekort muligheder nedenfor – vi har priser fra kun 4.250 kr. ex. moms.

Vores Adwords kunder udtaler…

Se nedenfor, hvad vores kunder siger:

“ADELHOU har for nylig sparet mit firma SOS Skadedyr ca. 15.000 kr. om måneden, i de måneder vi bruger mest på Google. Og det er kun med et par timers arbejde!

Vi gennemgik mine Adwords kampagner ift. min indtjening på de forskellige produktgrupper, hvorefter vi fandt ud af hvilke annoncer, der var spild af penge. Og andre annoncer blev justeret til.

Vi har nu gjort det til en månedlig øvelse at gennemgå annoncerne, så vi kan optimere firmaets indtjening ift. Adwords forbruget.”

Jørgen Fischer

Ejer, SOS Skadedyr

ADELHOU byggede bro til vores kunder.

AK Havnebyg bestilte en Adwords kampagne hos ADELHOU, og samme dag var vi i vandet og fik den første forespørgelse på en badebro. Ugen efter endnu en… Og vi havde kun brugt 73 kr. i annoncering!

André Krolmark

Ejer, AK Havnebyg

“Hvad rettede du lige præcis til på vores Adwords? Vi har haft henvendelser de sidste 2 uger som aldrig før… Vi har haft 4-5 kundemøder den sidste 1,5 uge… Tak tak taaaaak!”
Dorte Martini / Anja Tollundgaard

Ejere, Walk a Dog

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om hvad, vi tilbyder, eller du har nogle spørgsmål, kan du kontakte os.

Karina Adelgaard

Karina Adelgaard

Tekstforfatter og online marketing

Karina@adelhou.dk

 

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!