Hjælp til markedsføring i Vallensbæk

Freelance markedsføring i Vallensbæk. Har du virksomhed på Vestegnen og søger lokal marketinghjælp? Så er du landet rette sted.

ADELHOU er et lille bureau, der ligger i Vallensbæk Strand. Vi er to ejere, der arbejder fra hjemmekontor. Derfor har vi ingen omkostninger til hverken kontorplads eller ansatte. Dét kommer vores kunder til gode, da det betyder, vi kan tilbyde vores kunder knivskarpe priser. Skal vi også hjælpe med din markedsføring?

Vallensbæk er i en rivende udvikling, og mange nye virksomheder kommer til. Både på Vallensbæk Stationstorv og i Delta Parken. Vi oplever derfor også en stigende interesse for at samarbejde med et lokalt bureau til markedsføring. Vi er billigere end de store bureauer og helt nede på jorden.

Kontakt ADELHOU

Mange års erfaring fra henholdvis et reklamebureau og en marketingafdeling gør os til en effektiv markedsføring-duo.

Vi kan hjælpe med alt fra web til grafiske opgaver. Uanset om du skal bruge en brochure og en avisannonce eller digital markedsføring, så kan vi hjælpe. Ligger din virksomhed i Vallensbæk, så er vi altid lige i nærheden – og har i øvrigt boet her siden 2006, så vi kender efterhånden byen godt.

Uanset om din virksomhed ligger på det nye Vallensbæk Stationstorv, i Delta parken eller et helt andet sted, så kommer vi ikke uden om Internettet.

At være online er efterhånden den vigtigste kanal. Hvis ikke dine potentielle kunder kan finde dig på nettet, mister du dem i svinget – ofte til konkurrenter med en online tilstedeværelse. Du kan nemlig være helt sikker på, at en eller flere af dine konkurrenter har en hjemmeside, der dukker op efter en hurtig Google søgning.

Derfor har vi begge haft fokus på at blive eksperter i digital freelance markedføring samt udvikling af hjemmesider.

Og ja, alle de hjemmesider, vi laver, fungerer på både computer, tablet og mobiltelefon. Vi tilmelder naturligvis også hjemmesiderne til Google. Det sikrer, at andre også kan finde din hjemmeside, når den ligger klar.

Ad hoc marketing

Vi tilbyder en klippekort-ordning, hvor ét klip svarer til 15 minutter. Fra 4.250 kr. ex. moms

Google Ads

Vil du gerne findes på Google med det samme? Så er Google Ads svaret! Fra 2.475 kr. ex. moms

WordPress hjemmesider – optimeret til computer og mobil

Hvis du skal bruge en hjemmeside – eller måske bare have din gamle hjemmeside frisket op – så kan ADELHOU hjælpe.

Vi laver WordPress hjemmesider, som du selv kan vedligeholde, og som du naturligvis ejer selv. Mange lader sig friste af at “leje” hjemmeside-løsninger. Det er dog ikke en billig løsning, og du lader andre eje dit visitkort på Internettet.

Vi kan hjælpe dig med at få en hjemmeside fra under 5.000 kr.

Mere kræver det faktisk ikke, før du er online med din virksomhed og kan henvise til din egen hjemmeside.

Kom trygt til os, uanset om du er en lille butik eller restaurant ved Vallensbæk Station, eller en større virksomhed, der har flyttet hovedkontoret til Vallensbæk.

Google Adwords budgivning splittet op på enheder

Skal din hjemmeside findes på Google?

Måske har du allerede en god hjemmeside, som du er glad for, men der er ingen, der kan finde den?

Der kan SEO (Search Engine Optimization – eller Søgemaskineoptimering på godt dansk) hjælpe. Og ADELHOU kan hjælpe dig med SEO.

Kort sagt, så er SEO det arbejde, der sikrer, at du kan blive fundet på Internettet. Det vil sige, når potentielle kunder laver en Google-søgning efter de produkter eller ydelser, du tilbyder, så kommer din hjemmeside frem.

Selv hvis du intet sælger på Internettet, og skal have kunderne ned i en fysisk butik, så er det vigtigt, at de kan finde dig online. Ellers finder de aldrig frem til din butik.

Hjælp til billig markedsføring

Skal du bruge hjælp til at sælge mere, så kan Google annoncering være en fantastisk måde at få gang i salget på. Det gælder både fysiske varer i en webshop samt konsulentydelser eller billetter til en event.

Google Ads dækker både over tekstannoncer i Google’s søgemaskiner samt bannerannoncer på alverdens websites (inklusiv YouTube). Derudover findes naturligvis også videoannoncering på YouTube samt Shopping-annoncer, der også kommer frem i Google søgemaskinen helt øverst.

Google Ads (tidl. AdWords) er en utrolig billig form for annoncering, hvis bare den opsættes korrekt samt justeres og optimeres løbende.

Hos ADELHOU har vi arbejdet professionelt og hands-on med Google Ads siden 2008. ADELHOU er naturligvis også certificeret og godkendt Google Partner. Det betyder, vi har gennemgået Google’s certificeringseksamener og lever op til alle deres krav.

Annoncer - imageannoncer & spotannoncer

Annoncer til lokalavisen

Måske ved du allerede, at dine kunder læser lokalavisen? Så er det naturligvis også her, du skal annoncere. ADELHOU kan hjælpe med en flot annonce, der sikrer, at de potentielle kunder får et godt indtryk. Så er de trods alt ét skridt nærmere din virksomhed. Priser fra 2.250 kr. ex moms.

Freelance hjælp til god timepris

Vi kan hjælpe med både Google Ads, SEO, brochurer eller design af avisannoncer (samt bannerannoncer til Internettet) via vores Freelance Markedsføring løsning.

Det er en klippekort løsning, hvor du betaler en lavere timepris. Timeprisen er lavere, fordi du betaler for klippekortet på forhånd. Samtidig er hvert klip kun ét kvarter, så du behøver ikke samle flere opgaver sammen.

Du sender os bare en mail eller ringe med en opgave, og så kan vi hurtigt gå i gang via klip fra klippekortet. Du kan få klippekort fra kun 4.250 kr. ex. moms, hvilket svarer til 5 timers hjælp fordelt over 20 klip á 15 minutter.

Dét kan du altså komme langt for!

Driver du virksomhed i Vallensbæk eller omegn og ønsker samarbejde med en lokal virksomhed? Kontakt os her:

9 + 13 =

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!