Skal du bruge hjælp til tracking i Google Analytics? Lad os sørge for korrekt opsætning, så du kan se, hvordan dine besøgende bevæger sig rundt på din hjemmeside.

Vi kan også opsætte mål, så du ved, om dine besøgende gennemfører handlinger som køb, nyhedsbrevtilmelding eller udfylder en kontaktformular. Læs mere om tracking med Google Analytics her.

Driller din Google Analytics tracking? Eller har du problemer med tracking af dine besøgende i Google Analytics? Skal du bruge hjælp til eksempelvis at se, hvad folk klikker på for at komme hen til en produktside, der konverterer?

Én ting er at oprette en Google Analytics konto og sætte en sporingskode ind på din hjemmeside. Men har du valgt de rigtige indstillinger, så du indsamler relevant data optimalt?

Vi kan hjælpe med at opsætte Google Analytics, så du kan se præcis, hvor de besøgende kommer fra, og hvad de klikker på, når de er på din side.

Det kræver opsætning af tracking af hændelser, og det gøres på forskellige måder, alt efter om din hjemmeside er lavet i WordPress, Shopify eller noget helt tredje.

Husk nu lige på…
Tracking i Google Analytics sker kun, såfremt brugeren godkender, at du måler dette, naturligvis. Vi er ikke ude på at lave GDPR ballade. Man skal aldrig sige aldrig (eller altid), men de iskolde fakta er altså alligevel, at du aldrig vil kunne måle alt 100%, da der altid vil være brugere, der takker nej til tracking. Sådan er vilkårene bare. Derudover er der både systemopdateringer (som Apple’s iOS14) og diverse browser-indstillinger og udvidelser, der blokerer tracking. Med andre ord: Hvis du kan måle al aktivitet, så er det helt sikkert ikke GDPR-venligt (for at sige det pænt).

Opsætning af hændelser i Google Analytics

For at se hvilke knapper eller links, folk klikker på, når de er på din hjemmeside, skal du have aktiveret hændelser.

Vi kan hjælpe med opsætning af hændelser, hvis din hjemmeside er lavet i WordPress eller Shopify.

Pris for opsætning af hændelser er fra 1.800 kr. ex. moms.

Opsætning af mål i Google Analytics

Hvis du gerne vil tælle konverteringer (salg, download af fil, klik på knap mv.), skal der opsættes nogle mål i Google Analytics.

Vi kan hjælpe med opsætning af mål, uanset hvad din hjemmeside er lavet i.

Opsætning af mål koster fra 1.800 kr. ex. moms.

Mangler du data i Google Analytics?

Vi er efterhånden blevet rigtig skarpe, når det gælder “troubleshooting” af problemer i Analytics. Ofte kommer vi nemlig på banen og hjælper kunder med en aktiv Analytics konto, der bare ikke måler data korrekt. Derfor kan vi også kigge på din Google Analytics konto, hvis du mener (eller ved), at den er gal med tracking af data.

Kort sagt, kan du få hjælp til opsætning af tracking, når det gælder både hændelser (også kaldet “events”), opsætning af mål (også kaldet “goals”) samt finde ud af hvor fejlen ligger, hvis du har opsat Google Analytics, men stadig mangler data.

Du skal jo gerne vide, hvordan din hjemmeside konverterer (skaber handling fra de besøgende), før du bruger tid og penge på diverse kampagner. Hvad end det gælder en SEO indsats, nyhedsbreve eller betalt annoncering som Google Ads og Facebook annoncer.

Først når du kan måle alt helt korrekt i Google Analytics, bør du kaste dig over (især) betalt annoncering. Ellers udnytter du slet ikke alle fordelene ved digital markedsføring, og dét ville være en skam.

Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om opsætning af tracking i Google Analytics >

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!