Hjælp til WordPress hjemmeside – Freelance webdesign og marketing

Skal du bruge hjælp til din WordPress hjemmeside? Vi er et lille to-personers webbureau, der laver Freelance Webdesign og Marketing – inklusiv SEO, Nyhedsbreve og Google Ads.

Har du en WordPress hjemmeside, der trænger til at blive optimeret? Så er du kommet til rette sted. Vi har arbejdet med WordPress hjemmesider siden 2011, hvor vi har hjulpet en lang række glade kunder som freelance webdesigner samt med diverse markedsføring efterfølgende.

Når du arbejder med ADELHOU som dine freelancere inden for webdesign eller marketing, kan du aftale en fast pris per opgave på forhånd eller benytte en klippekortordning.

Vælger du en fast pris, tager vi udgangspunkt i forventet tidsforbrug og afregner ud fra vores timepris (900 kr. ex. moms). Med et freelance klippekort, som du kan bruge på tværs af alle de ydelser, vi leverer, svarer ét klip til 15 minutters arbejde. Du kan derfor også få løst små opgaver på ad hoc niveau. Da alle klippekort er forudbetalt, får du i øvrigt en lavere timepris.

Hvor lav timeprisen bliver, afhænger af hvor stort et klippekort, du vælger. Læs mere om klippekort nederst på siden her.

Skal din WordPress hjemmeside søgemaskineoptimeres?

Vi arbejder både med at gøre din WordPress hjemmeside hurtigere (det kan Google godt lide) samt med at gøre dit indhold letforståeligt for både brugere og søgemaskiner. Naturligvis uden at gå på kompromis med både din tone og dit budskab.

I mange tilfælde kan din aktuelle WordPress hjemmeside sagtens bruges, men kræver blot en række tiltag for at blive optimeret. I andre tilfælde kan det være en god idé at give hele WordPress hjemmesiden en overhaling, så både design og indhold bliver optimeret til både søgemaskiner og slutbrugere.

Er du i tvivl om, hvad du har behov for? Så kontakt Nadja og tag en snak om, hvordan I kommer godt i gang.

Skal du bruge nye SEO-tekster eller bare optimering af dit eksisterende indhold?

Den opgave kaster Karina sig gerne over. Efter at have arbejdet med Google Ads i mere end 10 år, er der opstået et klart syn på hvilke formuleringer, der får de potentielle kunder og klienter til at tage handling.

I de seneste 3 år har fokus i stigende grad været på at skabe søgemaskineoptimeret indhold (også kendt som SEO-tekster) til diverse kunder. Gennem dette arbejde har vi formået at få vores kunder til at opnå markant mere med deres hjemmeside.

Med både Google Ads og SEO vil du fremgå prominent på Google – og det er trods alt dér, mange kunder starter deres købsrejse.

Hvis din hjemmeside er for langsom, ikke fungerer optimalt på smartphones eller simpelthen ikke er brugervenlig, så kan alverdens geniale SEO tekster dog ikke redde forretningen.

Skal du bruge en hurtigere WordPress hjemmeside?

Så er det Nadja, du skal have på opgaven. Nadja har arbejdet med webdesign, opsætning og optimering af WordPress hjemmesider på fuld tid siden 2011. Hun har lavet et væld af hjemmesider i årenes løb (se nogle af hendes WordPress hjemmeside referencer ved at klikke her).

Du kan få det præcis, du ønsker; Det er ofte et spørgsmål om prioritering, og måske er det noget indhold, der vægter tungere end en marginalt hurtigere hjemmeside. Det kan vi finde ud af sammen.

Hos ADELHOU laver vi kun WordPress hjemmesider, der er mobilvenlige. Alt andet ville være at snyde kunderne. Som verdenen ser ud i dag, så er der mange hjemmesider, der får omkring halvdelen af deres trafik via smartphones. Der kan være undtagelser, men selv hvis det “kun” er 20-30% af dine potentielle kunder, der ser din hjemmeside via deres mobil, så skal den jo stadig være mobilvenlig.

Ellers risikerer du at tabe dem på gulvet, for de har lært din forretning at kende. Du kan nemlig være helt sikker på, at flere af dine konkurrenter nok skal have en mobilvenlig hjemmeside.

Hos ADELHOU kan du kort sagt få hjælp til alt inden for on-page SEO, så din WordPress hjemmeside kommer til at stå knivskarpt overfor Google.

Du kan læse mere om on-page SEO [Search Engine Optimization] ved at klikke her >

Kreativ, dygtig, kompetent samarbejdspartner!

Vi har i flere år haft glæde af ADELHOU og kan kun anbefale firmaet til at løse mange forskellige opgaver inden for WEB, Adwords og design. Sidste opgave var et haster logo, som blev designet til UG på få timer.

Jørgen Fischer

Ejer, SOS Skadedyr

Skal din WordPress hjemmeside optimeres? Kontakt os i dag og lad os komme i gang!

Kontakt os og hør mere om mulighederne 👇

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om hvad, vi tilbyder, eller du har nogle spørgsmål, kan du kontakte os.

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!