Kommunikationsvirksomheden ezenze communication har fået lavet en ny hjemmeside i WordPress.

Hjemmesiden er visuelt præget med et stort slideshow på forsiden, og den har tilknyttet diverse sociale medier samt en nyhedsbrevtilmelding.

Kunden udtaler følgende:

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med ADELHOU og Nadja Houmøller i forbindelse med udarbejdelsen af min hjemmeside til min virksomhed: ezenze communication. Jeg er imponeret over hvor hurtigt Nadja fik udviklet sitet og hvor flot resultatet blev. Designet og funktionaliteten blev præcis som jeg ønskede det – elegant, brugervenligt og nutidigt. Jeg har arbejdet med rigtig mange CMS’er og WordPress er utrolig nemt at arbejde i og med mange udviklingsmuligheder. Jeg kan varmt anbefale ADELHOU – Nadja er skarp, kreativ, engageret og utrolig dygtig – og det bedste ved det hele – det går stærkt!

Annemarie Jørvad, Kommunikationsrådgiver og ejer af ezenze communication.

Se siden på www.ezenze.dk.

ezenze communication hjemmeside

 

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!