Første gang, Google nævnte noget om interessebaseret annoncering, var tilbage i 2009. I mellemtiden har de kørt beta tests på det, men nu har alle mulighed for at udnytte dette koncept i deres Adwords annoncering i forbindelse med displaynetværk-annoncering.

Som annoncør kan du selv vælge hvilke interesser, folk skal have, for at dine annoncer vises. Interesserne er baseret på de data, Google har opsamlet om brugeren via deres søgninger på Google. I forbindelse med denne dataindsamling er der dog den udfordring, at folk selv kan styre hvilke interesser, de gerne vil have Google bruger. Det kan alle nemlig selv justere via denne side: http://www.google.com/ads/preferences

Men Google’s nye mulighed for Behavioural Targeting giver dog stadig annoncører nye muligheder for at målrette deres Adwords kampagner langt bedre – og ikke mindst mere specifikt – hvormed de potentielt kan reducere deres annoncerings-omkostninger.

Folk kan selv styre hvilke interesser, de gerne vil have Google bruger ved annoncering

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!