Få hjælp til grafiske og administrative marketing opgaver

ADELHOU Design & Communication I/S ejes af Karina H. Adelgaard og Nadja A. Houmøller – deraf navnet ADELHOU.

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med opgaver inden for grafisk og administrativ markedsføring. Det er typisk virksomheder, som enten har begrænsede marketing-ressourcer eller slet ikke har en marketing-ansvarlig.

Vi har bred erfaring med både offline og digital markedsføring (BtB/BtC), herunder design og vedligeholdelse af hjemmesider samt SEO (søgemaskineoptimering), SEM (søgemaskinemarkedsføring), sociale medier og korrekturlæsning.

Et af vores mest populære produkter er Startpakken, som er skræddersyet til nyopstartede virksomheder, der skal bruge både logo, visitkort og hjemmeside.

Læs mere om ejerne nedenfor.

p

Hos ADELHOU får du:

  • Kun det, du har brug for – ingen smarte salgstricks…
  • 16 års erfaring inden for reklamebranchen
  • En solid og ærlig partner
  • Altid hurtig service med et smil
Nadja Houmøller

Nadja Houmøller

SEO & Designer

Nadja Houmøller
Jeg blev uddannet som mediekoordinator i 2001, og arbejdede derefter 10 år på et reklamebureau som projektleder. Det er mig, der løser alle grafiske opgaver og designer alle reklamematerialer. Desuden står jeg for opsætning af hjemmesider i WordPress – et CMS jeg har lavet mere end 50 hjemmesider i. 
Mine 10 år på et reklamebureau betyder, at du kan også bruge mig som sparringspartner, når du vil synligøre din virksomhed mere på diverse platforme.

Karina Adelgaard

Karina Adelgaard

Digital Marketing Specialist

Karina Adelgaard 
Jeg har været medindehaver fra starten, men som silent partner, mens jeg arbejdede fuldtid hos Bonnier Publications som Internet Marketing Specialist. Siden januar 2016 er jeg gået fuldtid med i ADELHOU, hvor jeg bidrager med både viden og hands-on erfaring, når det gælder SEM og digital markedsføring generelt. Jeg sidder primært med Adwords og SEO [Søgemaskineoptimering] samt tekstforfatter opgaver – især med fokus på at skabe indhold til hjemmesider.

Kontorhunden Isabel

Kontorhunden Isabel

Ja, sådan én har vi såmænd også i verdensfirmaet ADELHOU. Isabel er kontorets lidt aparte indslag, da hun er en et-øjet fransk bulldog. Cancer tog det ene øje, da hun var syv år, men det har på ingen måde begrænset eller hæmmet hende. Hun tromler derfor glædeligt videre og er med i alt, hvad der foregår – og så er hun altid overordentlig glad for at hilse på alle mennesker.

Hvis du mangler en sparringspartner til at synliggøre din virksomhed mere på markedet, så kontakt os i dag.

Skriv til os

8 + 11 =

Share This

Modtag gratis marketing tips!

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få tips til din markedsføring ca. 10 gange årligt. Derudover modtager du også et gavekort på 1 times hjælp til din markedsføring...Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!