ADELHOU hjælper især mindre virksomheder med alt fra WordPress hjemmesider og søgemaskineoptimering til udsendelse af nyhedsbreve, grafisk design samt Google Ads kampagner.

ADELHOU Design & Communication I/S ejes af Karina H. Adelgaard og Nadja A. Houmøller – deraf navnet ADELHOU.

Vi hjælper især mindre virksomheder og selvstændige med alverdens opgaver inden for grafisk og administrativ markedsføring. Det er typisk virksomheder, som enten har begrænsede marketing-ressourcer eller slet ingen marketing-ansvarlig.

Vi har bred erfaring med både offline og online markedsføring (BtB/BtC), herunder design og vedligeholdelse af hjemmesider samt SEO (søgemaskineoptimering), SEM (søgemaskinemarkedsføring) og sociale medier.

Et af vores mest populære produkter er Startpakken, som er skræddersyet til nyopstartede virksomheder, der skal bruge både logo, visitkort og hjemmeside.

Læs mere om ejerne nedenfor.

p

Hos ADELHOU får du:

  • Kun det, du har brug for – ingen smarte salgstricks…
  • 20 års erfaring inden for reklamebranchen
  • En solid og ærlig partner
  • Altid hurtig service med et smil

Nadja Houmøller

nadja@adelhou.dk

Hjemmesider og grafisk design

Jeg blev uddannet som mediekoordinator i 2001, og arbejdede derefter 10 år på et reklamebureau som projektleder.

Jeg løser alle grafiske opgaver og designer alle reklamematerialer. Desuden står jeg for opsætning af hjemmesider i WordPress – en CMS løsning jeg efterhånden har lavet over 100 hjemmesider i.

Mine 10 år på et reklamebureau betyder også, at du kan bruge mig som sparringspartner, når du vil synligøre din virksomhed mere på diverse platforme.

Karina Adelgaard

karina@adelhou.dk

Tekstforfatter, Google Ads og online marketing

Jeg har været medindehaver fra starten, og arbejdet fuldtid i ADELHOU siden januar 2016. Her arbejder jeg både med analyse og hands-on optimering.

Jeg sidder primært med Google Ads kampagner og SEO / Søgemaskineoptimering samt diverse tekstforfatter opgaver.

Som tekstforfatter skaber jeg indhold til hjemmesider (SEO-tekster), men har også jævnligt opgaver inden for print – såsom tekst til brochurer, roll-ups eller løsblade.

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om hvad, vi tilbyder, eller du har nogle spørgsmål, kan du kontakte os.

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!