Rådgivning inden for markedsføring

Skal du bruge rådgivning til at optimere din markedsføring? Få hjælp til at træffe de rigtige beslutninger, når det gælder synliggørelse af dine produkter og ydelser – eller bare branding af din virksomhed.

Når det gælder rådgivningen inden for markedsføring, kan ADELHOU hjælpe med langt det meste. Er der noget, vi ikke selv er knivskarpe i, så har vi en række samarbejdspartnere, vi gerne anbefaler. Du skal altid føle dig tryg, når du vælger at benytte ADELHOU.

Vores primære fokus er nemlig på at få, og ikke mindst beholde, glade og tilfredse kunder.

Er du i tvivl om, hvilke platforme du skal bruge, når du lægger planer for din markedsføringstrategi?

Ved du slet ikke, hvor du skal starte, selvom du har et budget, og du har styr på, hvem din målgruppe er? Bare rolig, du er allerede godt på vej, og vi kan hjælpe med resten. Du er ekspert i din virksomhed og bør fokusere på dette.

Rådgivning inden for markedsføring er svaret!

ADELHOU kan hjælpe dig med at få lagt en strategi og finde de rigtige kanaler for at nå din målgruppe. Vi rådgiver både små og mellemstore virksomheder, der har brug for en sparringspartner, når det kommer til deres markedsføring.

Der findes et væld af mulige platforme og kanaler, man kan markedsføre sig gennem. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad der er det rigtige i forhold til lige præcis din målgruppe.

Vi tager en dialog med dig om din situation, og sammen finder vi den bedste løsning for dig og dit firma.

ADELHOU har udviklet en række større og mindre websites i WordPress til Dansk Center for Lys, og ved hver opgave har vi oplevet ADELHOU som en kompetent og pålidelig samarbejdspartner. Opgaver bliver leveret til tiden og altid i høj kvalitet. Vi har også fået god rådgivning om usability og SEO.

Maiken Lindberg

Projektleder, Dansk Center for Lys

Få mere ud af dit markedsføringsbudget

Lad os optimere markedsføringen af din virksomhed, så du kan vækste og få mere ud af dit markedsføringsbudget. Vi ser alt for mange, der bruger en masse penge på markedsføring, men reelt kunne bruge markant mindre og få meget mere ud af pengene… hvis bare indsatsen blev optimeret.

Ofte bruger vores kunder færre penge på både betalt annoncering og rådgivning fra os, end de brugte alene på markedsføring, før vi kom ind i billedet.

Naturligvis med samme (eller markant bedre) resultat!

Du skal naturligvis også vide, hvor meget vores hjælp koster, og dét fortæller vi gerne. Afregning er på timebasis til 900 kr. ex. moms, men du kan spare en del penge via vores klippekortordning. Så køber du mindst 5 timer på forhånd (svarende til 20 klip á 15 minutter) og sparer på timeprisen. Jo større klippekort, des billigere timepris.

Du kan læse meget mere om vores klippekort på siden “Freelance marketingmedarbejder” her >

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om hvad, vi tilbyder, eller du har nogle spørgsmål, kan du kontakte os.

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!