Centerforlys.dk Divi hjemmeside

Centerforlys.dk Divi hjemmeside

Skræddersyet Divi hjemmeside til lysforening

Dansk Center for Lys havde en gammel hjemmeside, der ikke var mobiloptimeret. I det hele taget kunne man se, at den efterhånden havde mange år på bagen.

ADELHOU hjalp derfor Dansk Center for Lys med at lave en helt ny hjemmeside i WordPress med vores fleksible Divi skabelon, som er optimeret til alle skærmstørrelser.

Vi skræddersyede en række skabeloner til den nye Divi hjemmeside, som Dansk Center for Lys efterfølgende selv kunne lægge indhold ind i. Derudover har de fået lavet et eventsystem, hvor brugerne selv kan booke og betale for events. Dette er lavet i samarbejde med Hartmann Create, som specialiserer sig i WooCommerce, der blev brugt til at løse opgaven.

Skal du også bruge hjælp til at markedsføre din virksomhed? ADELHOU er specialister i både SEO-tekster og søgemaskineoptimering generelt samt Google Adwords.

P.S. Ønsker du en ny hjemmeside og drømmer om at tilknytte en webshop, kan vi tilbyde en løsning i samarbejde med Hartmann Create. Kontakt os for at høre nærmere > 

Om kunden

Navn: Dansk Center for Lys
Dato: Juli 2017
Link: centerforlys.dk

Gammel hjemmeside

Gammel hjemmeside

Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Kan du lide dette?

Kontakt os, og hør hvordan du får en ny hjemmeside

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!