Bladkiosken.dk har fået et mobilvenligt webdesign

bladkiosken.dk webdesign

Mobilvenligt webdesign til Bladkiosken.dk

Da Bladkiosken.dk skulle have nyt webdesign, var det vigtigste, at deres hjemmeside blev optimeret til brug på mobiltelefon, og at de kunne fortsætte med deres eksisterende back-end system. Derfor lavede ADELHOU et nyt mobilvenligt webdesign til bladkiosken.dk, som blev implementeret af deres tekniske samarbejdspartner.

Hjemmesiden fik overordnet et nyere og tidsvarende design, der også kommer til udtryk på desktop og tablet. Fokus var dog på at være “mobile first”, da en stor del af trafikken til hjemmesiden var via mobiltelefon. Det vigtigste ved opgaven blev derfor at sikre et mobilvenligt design.

Selvom vi hos ADELHOU laver komplette hjemmesider fra bunden i WordPress, så elsker vi også denne type opgaver. Det er altid sjovt at samarbejde med andre om at skabe den ideelle løsning til kunden. Så uanset om du skal bruge en helt ny hjemmeside, eller blot mangler et nyt design, så tag kontakt til os og fortæl om dine ønsker og behov.

Skal vi også hjælpe dig med et mobilvenligt design? Så kontakt os her og få et godt tilbud.

Om kunden

Navn: Bladkiosken
Dato: Maj 2016
Link: www.bladkiosken.dk

Gammel hjemmeside
Bladkioskens gamle hjemmeside
Ny hjemmeside
Bladkioskens nye hjemmeside

Kan du lide dette?

Kontakt os, og hør hvordan du får lavet nyt webdesign

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!