Efterhånden har de fleste virksomheder fået lavet en hjemmeside, da det er sådan, mange primært bliver fundet af deres kunder i dag. Men én ting er at få hjemmesiden lavet – får du nogle besøgende?

Vi har samlet en række gode råd og tips til, hvordan du får flere besøgende, i en let tilgængelig oversigt.

INDHOLD

Skriv værdifuldt og relevant indhold, som du gerne vil findes på. Husk at bruge de søgeord og sætninger i teksterne, du vil findes på – især i overskrifterne.

OPDATERINGSFREKVENS

Sørg for at opdatere din hjemmeside løbende, så der er aktivitet hver måned – gerne hver uge, hvis muligt. Dermed holder Google mere øje med din side, og der er større chance for, at du kan findes i Google’s søgeresultater. En blog er altid en god idé, da det tvinger én til at skrive opdateringer, når der sker noget relevant for ens branche.

EKSTERNE LINKS

Sørg for at få dit link ind på andre relevante hjemmesider – det viser Google, at du har en værdi. Det skal dog være fra hjemmesider, der har relevans for din branche eller emne. Det gælder også et link lagt i et relevant debatindlæg.

SOCIALE MEDIER

Brug de sociale medier – del gerne links til din hjemmeside på Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram osv. Og sørg for at folk kan dele dit indhold med deres venner/familie/kollegaer ved hjælp af en dele-funktion.

NYHEDSBREVE

Skriv nyhedsbreve, der linker ind til din hjemmeside. Skriv fx et udsnit af teksten i nyhedsbrevet og link ind til resten af teksten på hjemmesiden. Hvis du ikke har et nyhedsbrev nu, så se at komme i gang med at indsamle e-mail adresser – det tager tid.

GOOGLE ADWORDS

Hvis du har en helt ny hjemmeside, eller ligger på fx side 5 af Google’s søgeresultater på et vigtigt søgeord, så er Google Adwords vejen frem. Du kan sætte budgettet så lavt, som du ønsker. Mængden af klik afhænger selvfølgelig bare af budgettet.

MOBILVENLIG HJEMMESIDE

Sørg for, at din hjemmeside er mobilvenlig. Google har i sidste uge indført en “mobilvenlig” etiket til søgeresultater på mobiltelefonen. Hvis du ikke har en hjemmeside, der tilpasser sig alle skærmstørrelser, er din hjemmeside højst sandsynligt ikke mobilvenlig. Brug af Flash har ligeledes en negativ indvirkning. Du kan teste din hjemmeside her >

 

God arbejdslyst med at få flere besøgende til din hjemmeside.

 

Dette er et indlæg i vores nyhedsbrevserie Markedsføringtips.

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!