Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering – Få hjælp til SEO

On-Page SEO: Sådan bliver du synlig på Google

Skal du bruge hjælp til søgemaskineoptimering? Hos ADELHOU arbejder vi primært med “On-Page SEO”, der er ekstremt vigtigt i en tid, hvor man siger “content is king”.

Vores On-Page SEO arbejde omfatter:

  • Relevant sidetitel (Meta)
  • Fængende sidebeskrivelse (Meta)
  • Forfatte nyt indhold med SEO brillerne på
  • Optimere eksisterende indhold til SEO
  • Optimeret billed-info til søgemaskinerne (alt-tekster)

Alt vores SEO arbejde vil naturligvis være med udgangspunkt i de søgeord og (især) søgebegreber, der er vigtige for dig og din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig? Så kontakt os her >

Karina Adelgaard

Karina Adelgaard

Tekstforfatter og online marketing

karina@adelhou.dk
Tlf. 22 32 70 29

Hvad er On-Page SEO?

On-Page SEO er alt det SEO (søgemaskineoptimering) arbejde, man laver på de enkelte sider af din hjemmeside. Det er altså ikke den store tekniske øvelse, men derimod det mere håndgribelige. Dele du også selv kan se, forstå og arbejde videre på.

Selve “Meta”-delen vil mange måske synes er lidt teknisk, men arbejder man i WordPress (som vi primært gør), kan man bruge et plugin til nemt at udfylde Meta-tekster.

Uanset hvor mange ind- og udgående links, du har fra din side, skal indholdet på selve din hjemmeside også være i orden. Og det er altså denne SEO-del, vi har valgt at fokusere på.

Du kan derfor få hjælp til søgemaskineoptimeret indhold (også kaldet “SEO tekster”) samt meta-tekster til jeres hjemmeside.

Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering er tiltag, der sikrer at lige netop din hjemmeside kommer frem på Google, når dine potentielle kunder søger efter de produkter eller ydelser, du tilbyder.

 

Hvad står SEO for?
“SEO” er reelt bare en forkortelse af det engelske ord for søgemaskineoptimering; SearchEngineOptimization. SEO og Søgemaskineoptimering er altså én og samme ting.

Hvorfor købe SEO-tekster?

De fleste kan lære at lave SEO selv. Det kræver bare tid og lyst samt ikke mindst en vis portion skrivetalent.

Mange tror, at det er dyrt at få hjælp til SEO. Det kan det også være, hvis du har en fast abonnementsordning med et bureau. Det er dog ikke noget, de fleste “almindelige” mindre virksomheder har behov for.

Hos ADELHOU behøver du derfor ingen fast abonnementsordning, så du har en konstant udgift til søgemaskineoptimering.

Vi afregner i stedet med fleksible løsninger. Du kan vælge at få et tilbud med faste priser (se eksempler herover), eller du kan lave en freelance klippekortordning med os.

Klippekortet kan du bruge til alle vores marketing-ydelser. Skal du eksempelvis bruge hjælp til en Adwords kampagne eller design af visitkort, kan du derfor bruge samme klippekort til disse formål.

Vi hjælper dig altså godt i gang med SEO-arbejdet uden binding. Derefter kan vi være tilknyttet som ad hoc hjælp i det omfang, du ønsker det.

Du kan trække på os, når du skal bruge hjælp til noget nyt – eller hvis du bare gerne vil have et ekstra tjek af arbejdet.

Har du en WordPress hjemmeside?

Mange CMS hjemmesider har et modul (eller plugin), som er klargjort til søgemaskineoptimering.

Hvis du har en WordPress hjemmeside, så anbefaler vi, at du bruger Yoast til søgemaskineoptimering.

Du kan sagtens nøjes med at bruge den gratis variant af Yoast til det grundlæggende SEO arbejde. Og ja, ADELHOU kan naturligvis hjælpe dig med at installere dette plugin, hvis du ønsker.

Vil du gerne findes på Google?

Skriv til os og hør mere om, hvad vi kan gøre for din hjemmeside.

Marketingtips!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-4 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!

Share This