Startpakke til iværksættere

Du får logo og hjemmeside fra kun 5.999 kr. ex. moms.

Har du lige startet en ny virksomhed op? Så har vi et godt tilbud på en startpakke til dig!

Vi hjælper dig i gang ved at designe et logo og bygge en mobilvenlig hjemmeside med simpel SEO. For 1.000 kr. ekstra kan vi også layoute samt trykke 250 stk. visitkort til dig.

Og ja, du kan selvfølgelig også købe en startpakke, selvom din virksomhed ikke er spritny.

Vi har ganske enkelt skabt denne pakke for, at du kan komme godt i gang med at markedsføre din virksomhed – og få et visitkort både på internettet og/eller i fysisk form.

Kontakt ADELHOU i dag og kom i gang med en startpakke >

Jeg giver Nadja Houmøller og AdelHou Design mine varmeste anbefalinger. Startpakken med Logo, hjemmeside og visitkort til kr. 6.999,- er helt optimal og gør det nemt for dig, som vil have tingene til at fungere hurtigt, nemt og uproblematisk. Det er en fornøjelse at samarbejde med Nadja, som arbejder målrettet og effektivt. Nadja er meget imødekommende og tålmodig, og hun er god til at spotte dine idéer og behov, og tøver ikke med at få ført dem ud i livet.

Tanja Staal Wegner

Ejer, Fokus i livet

*Du kan mod et tillæg på 100 kr. få trykt 250 stk. visitkort ekstra.
Startpakke - logo, hjemmeside & visitkort for 6.999 kr. ex. moms

Vil du se, hvilke andre Startpakker, vi har lavet?

Vi kan også hjælpe dig med kuverter, brevpapirbrochure, bannerannoncer og meget andet, hvis du har et lidt større budget.

Brug for en freelance marketingmedarbejder?

Du kan naturligvis også bruge ADELHOU til alverdens anden online markedsføring som nyhedsbreve, Google Ads, søgemaskineoptimering (SEO) og meget andet.

Hvis du vil bruge ADELHOU til andre (større eller mindre) opgaver, tilbyder vi freelance markedsføring via klippekort med klip á 15 minutter. Vi har klippekort til priser fra kun 4.250 kr. ex. moms for 20 klip.

Med vores startpakke er du i gang med det helt basale, og derefter kan du hurtigt komme videre med andre markedsføring-tiltag.

Læs mere om freelance markedsføring og vores klippekort her >

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om hvad, vi tilbyder, eller du har nogle spørgsmål, kan du kontakte os.

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!