Den nyopstartede virksomhed Fokus i Livet har fået ADELHOUs startpakke med logo, hjemmeside og visitkort samt en profilbrochure udover.

I vores startpakke indgår layout af logo, opsætning af basis hjemmeside i WordPress samt layout og tryk af visitkort. Derudover har Fokus i Livet fået produceret en profilbrochure samt opsat nyhedsbrev i Ubivox nyhedsbrev-systemet.

Hjemmesiden er lavet responsivt, så den også tilpasser sig til mobiltelefoner og tablets. Se hjemmesiden på www.fokusilivet.dk.

Kunden udtaler følgende:

Jeg giver Nadja Houmøller og ADELHOU Design mine varmeste anbefalinger. Startpakken med Logo, hjemmeside og visitkort til kr. 6.999,- er helt optimal og gør det nemt for dig, som vil have tingene til at fungere hurtigt, nemt og uproblematisk. Det er en fornøjelse at samarbejde med Nadja, som arbejder målrettet og effektivt. Nadja er meget imødekommende og tålmodig, og hun er god til at spotte dine idéer og behov, og tøver ikke med at få ført dem ud i livet.

Tanja Staal Wegner – cand. pæd psyk., positiv psykologisk coach, underviser og foredragsholder hos Fokus i livet

Fokusilivet.dk

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!