WordPress hjemmeside fra kun 4.999 kr. 

En mobilvenlig WordPress hjemmeside, du selv kan opdatere og vedligeholde.

ADELHOU sætter din hjemmeside op med en flot, mobilvenlig skabelon i verdens mest brugte CMS – WordPress, der er licensfrit.

Alle vores WordPress hjemmesidepakker er med mulighed for selv at redigere og udvide med flere sider, hvis du ønsker dette.

Priserne på vores hjemmesidepakker er engangspriser, og du ejer selv din WordPress hjemmeside.

Der er ingen faste månedlige udgifter til selve hjemmesiden. Du skal blot sørge for at købe domæne og webhotel til din hjemmeside. Så ordner vi resten!

“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med ADELHOU og Nadja Houmøller i forbindelse med udarbejdelsen af min hjemmeside til min virksomhed: ezenze communication. Jeg er imponeret over hvor hurtigt Nadja fik udviklet sitet og hvor flot resultatet blev. Designet og funktionaliteten blev præcis som jeg ønskede det – elegant, brugervenligt og nutidigt. Jeg har arbejdet med rigtig mange CMS’er, og WordPress er utrolig nemt at arbejde i og med mange udviklingsmuligheder. Jeg kan varmt anbefale ADELHOU – Nadja er skarp, kreativ, engageret og utrolig dygtig – og det bedste ved det hele – det går stærkt!”

Annemarie Jørvad

WordPress hjemmeside priser

Light SEO WordPress hjemmeside

Denne løsning er til dig, der gerne vil have en lille hjemmeside, så du har det “digitale visitkort” på plads, og noget du kan vise frem.

Vi opsætter og udfylder SEO titel og laver meta-tekster på en forside, en ydelse/om os-side og en kontaktside. 

 

Basis SEO WordPress hjemmeside

Kan du levere alt tekstindhold selv? Så sørger vi for at lave en flot hjemmeside, der er klar til Google.

Vi udfylder SEO titel og laver meta-tekster, så din virksomheds hjemmeside fremstår knivskarpt, når den kommer frem blandt Google’s søgeresultater.

Til gengæld bearbejder vi ikke dine tekster til at være optimeret til søgemaskinerne. Dette skal du selv sørge for, ELLER du kan bestille en “PROFESSIONEL HJEMMESIDE” pakke hos os.

Professionel WordPress hjemmeside

Kan du levere alt tekstindhold, men vil have det optimeret til Google? Vi laver en flot hjemmeside, og med udgangspunkt i dine egne tekster, optimerer vi indholdet, så du kan blive fundet af potentielle kunder på Google.

Vi udfylder SEO titel og laver meta-tekster, så din virksomheds hjemmeside fremstår knivskarpt, når den kommer frem blandt Google’s søgeresultater.

Derudover bearbejder vi også dine tekster, så de er optimeret til Google søgemaskinen.

Komplet WordPress hjemmeside

Vi klarer det hele for dig! Du skal blot fortælle os om din virksomhed og det, du gerne vil finde kunder eller samarbejdspartnere til.

Vi laver en flot hjemmeside inkl. stockbilleder og sørger for at skrive tekster, der er optimeret til at blive rangeret godt af Google. Vi sikrer naturligvis også, at både SEO-titel og meta-beskrivelsen er optimeret som led i dette.

Når vi har lavet din hjemmeside, så er den 100% køreklar.

Sådan foregår processen:

Z

Bestilling

Ordren bekræftes efter pris er godkendt.

Design

Vi laver et oplæg til design af hjemmesiden.

Korrektur

Vi tilretter hjemmesiden, til du er tilfreds.

I

Lancering

Når hjemmesiden er godkendt, bliver den lanceret.

Det skal vi bruge fra dig:

Koder

FTP, MySQL eller hosting kontrolpanel

Billeder

Logo, personale, imagebilleder mv.
l

Tekster

– eller input til tekster

Ønsker

– til funktioner, stil og farver

Vigtige informationer:

Sikkerhed

Din WordPress hjemmeside skal løbende opdateres – både selve systemet og diverse plugins – for at holde sikkerheden i top. Det kan du vælge at gøre selv, eller du kan lave en fast klippekortaftale med ADELHOU.

Webhotel

Det er vigtigt at have din hjemmeside på en god server, da dette er med til at give din hjemmeside en god hastighed. Hvis du søger et stabilt dansk hosting-firma, kan vi anbefale enavn.dk, hvor du kan få webhotel fra 55 kr./md. inkl. moms. Hvis det skal være endnu billigere, anbefaler vi simply.com, der har webhoteller fra ca. 5 kr./md.

SSL-certifikat

Mange webhoteller tilbyder gratis SSL-certifikat, så din hjemmeside kan få https. Det er en vigtig sikkerhedsfunktion, som Google vægter højt, så derfor anbefaler vi at få dette. Vores pakkepriser er inkl. opsætning af SSL, såfremt det er til rådighed hos dit hosting-firma.

GDPR-klar hjemmeside

På alle ADELHOUs hjemmesider installerer vi en cookie-bjælke og laver oplæg til en Privatlivspolitik, som du selv skal færdiggøre med juridisk hjælp.

SEO og anden markedsføring

Søgemaskineoptimering

Uanset hvor optimeret din hjemmeside er, når den er helt ny, så foretrækker Google hjemmesider, der jævnligt opdateres. Dette kan vi naturligvis også hjælpe med. Hvis du laver indhold i form af nyheder eller blogindlæg, kan vi sikre, at det opsættes efter alle SEO kunstens regler. Læs mere om SEO >

Nyhedsbrev

Det er også altid en god idé med et nyhedsbrev, så du jævnligt kan være i kontakt med dine kunder, når der er relevante nyheder eller produkttilføjelser. Dette kan vi naturligvis også hjælpe dig med at sætte op og/eller optimere.

Ad hoc hjælp

Alle løbende tiltag kan vi assistere med som freelance marketingspecialister via vores klippekort. Her betaler du kun for 15 minutter ad gangen og kan løbende lave opdateringer fremfor at samle en bunke. Små jævnlige opdateringer er bedst i forhold til din rangering i søgemaskinerne, der trods alt er en gratis kanal.

Annoncering

Skal der mere tryk på markedsføringen, kan vi hjælpe med annoncering via Google Ads, ligesom vi gerne rådgiver i forhold til sociale medier (Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn).

Et udpluk af hjemmesider, vi har lavet:

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om hvad, vi kan hjælpe dig med, eller du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Nadja Houmøller

Nadja Houmøller

Hjemmesider og grafisk design

Marketingtips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til din markedsføring 3-6 gange årligt. Check din mailboks for bekræftelse af tilmeldingen!